Friday 10 November 2017

Electric Castle 2018. Primii artisti anuntati.


Organizatorii Electric Castle 2018 au anunţat care sunt primii artişti care vor veni vara viitoare la festivalul din Cluj-Napoca.
Printre primele nume confirmate pentru cea de-a şasea ediţie a festivalului Electric Castle 2018, care se va desfăşura în perioada 18-22 iulie, se află Damien Marley (39 de ani), London Grammar, Netsky, Valentino Khan şi Wolf Alice.   
Toate detaliile despre cea de-a şasea ediţie Electric Castle, bilete, campanii speciale şi alte informaţii le puteţi regăsi pe www.electriccastle.ro.

Damian Marley, primul headliner oficial al Electric Castle 2018   Damian Marley este cel mai tânăr fiu al legendei muzicii reggae Bob Marley şi cel mai de succes urmaş al lui pe linie muzicală. Dar să vorbeşti despre Damian Marley doar în termeni legaţi de impactul pe care numele său îl are este total nedrept. Muzicianul are deja o carieră de peste 20 de ani în care a lansat albume, foarte multe proiecte muzicale complexe şi o nouă abordare în stilul reggae, mai aproape de dance, dar păstrând mesajele sociale puternice care i-au influenţat copilăria. Cel mai recent album al său, din 2017, „Stony Hill“ este apreciat atât de fai, cât şi de critici. Venirea lui la Electric Castle este o premieră pentru piaţa muzicală din România.


London Grammar   E deja o tradiţie ca EC să aibă cel puţin o prezenţă indie puternică la fiecare ediţie, iar în 2018 este rândul celor de la London Grammar. Deşi au avut nevoie de un singur album pentru a ajunge pe locul doi în clasamentele britanice, London Grammar (Hannah Reid, Dan Rothman, Dominic Dot Major) resping total idea succesului „peste noapte“. Muzica lor este rezultatul multor experimente muzicale şi ore de înregistrări, iar faptul că piesele lor au fost folosite în reclame celebre, precum ale casei „Dior“, sau pe coloana sonoră a unor seriale la modă a ajutat, dar nu a definit parcursul trupei. De altfel, de la succesul primului album, trupa a aşteptat patru ani pentru a lansa, chiar anul acesta, cel de-al doilea album, ajuns pe primul loc în topurile britanice.

Netsky   Discul de Aur, Discul de Platină si Dublu Disc de Platină, primele locuri în cele mai cunoscute topuri din lume, Netsky este superstarul drum and bass ce revine la Bonţida în 2018. După show-ul de acum trei ani, DJ-ul şi producătorul belgian a continuat să-şi crească notorietatea cu fiecare nouă piesă pe care a lansat-o, precum şi prin colaborările cu nume ca Lost Frequencies sau Digital Farm Animal. 




0 comentarii:

Post a Comment