Friday 13 May 2022

Eurovision 2022. România S-A CALIFICAT în finală cu melodia „Llámame”, interpretată de artistul WRS. VIDEO aici.

 


Reprezentantul României, WRS, s-a calificat, joi seara, în finala concursului Eurovision 2022, cu piesa „Llámame”, în urma votului publicului, acordat prin SMS şi pe site-ul oficial al concursului, și al juriilor de specialitate. România ajunge astfel în finala concursului european după ce la ultimele trei ediții ratase calificarea în această fază a competiției. 

România a concurat, joi, în a doua semifinală, alături de Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda.

În semifinala de marți seara obținuseră calificarea în finală și reprezentanții Republicii Moldova - formația Zdob și Zdub și Advahov Brothers -, precum și membrii grupului „Kalush Ucraina”, considerați marii favoriți ai competiției Eurovision de anul acesta.
Piesa celor de la Zdob și Zdub, „Trenulețul”, foarte ritmată și cu influențe populare, vorbește cu mult umor despre relația dintre frații de peste cele două maluri ale Prutului: 

Finala concursului european va avea loc sâmbătă.

Eurovision Song Contest 2022  este găzduită de Italia, țara care a câștigat anul trecut competiția grație trupei rock Måneskin, care a interpretat melodia „Zitti e Buoni”.

Concursul de anul acesta se desfășoară sub sloganul „The sound of beauty”, la Sala Pala Olimpico din Torino.

Asculta piesa aici. A ajuns pe locul 6 in trending pe youtube cu 500K vizualizari in mai putin de o zi.



Ce sanse avem? 

La pariuri eram vazuti necalificati, dar noi am fost singura tara ce a a reusit surpriza si a intrat intre primele 10.

Acum suntem vazuti in finala pe ultimul loc 25/25, dar va promitem ca vom intra in top20 cu sanse de top15. Hai Romania.

Favoriti sa castige sunt Ucraina, UK Suedia, Spania sau Italia.






0 comentarii:

Post a Comment