Thursday 8 December 2022

Celine Dion Anuleaza Concertul de la Bucuresti din Vara 2023.


 

Celine Dion Anuleaza concertul de la bucuresti din vara 2023 si amana revenirea din februarie 2023, pe 2024 in europa. 


Postarea e facuta de acum 3minute. Ceea ce e ciudat e ca acum juma de ora cautam informatii cu ce se mai intampla cu ea, nu era nicio stire legata de noutati de revenire... si exact in momentul asta a postat si pe site si pe youtube noutatile. Prima data am observat schimbarile pe site.

https://www.celinedion.com/in-concert/



  • CELINE DION RESCHEDULES SPRING 2023 SHOWS TO 2024, AND CANCELS SUMMER 2023 SHOWS
  • FEBRUARY 24 - APRIL 11, 2023 SHOWS RESCHEDULED TO MARCH 6 - APRIL 22, 2024
  • SUMMER SHOWS MAY 31 - JULY 17, 2023 ARE CANCELLED
  • AUGUST 26 – OCTOBER 4, 2023 SHOWS REMAIN AS SCHEDULED

UPDATE:

Celine Dion nu se mai ține pe picioare de la cât de mult a slabit. A ajuns la 40 kg. Ea anunța în noiembrie 2021 că anulează ultimele concerte programate în cadrul etapei nord-americane a turneului său „Courage”. Sora ei comunica presei, potrivit Hello!, că „Ce se întâmplă cu Celine este trist, dar nu este grav”!

Și în 2021 sora artistei, Claudette Dion, încerca să-i liniștească pe fani, după ce aceștia s-au întrebat dacă o vor mai vedea pe scenă vreodată. Dar o altă rudă făcea declarații dure: „Nu poate merge. Suferă de dureri ale gambelor și ale picioarelor care o paralizează.

Este foarte slăbită și a slăbit mult. O boală care ar putea necesita o convalescență îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”, declara ruda, potrivit Here.

Concertul Celine Dion în România, programat inițial să aibă loc pe 29 iulie 2020 la Arena Națională din București și amânat ulterior pentru 25 iulie 2021, a fost reprogramat în contextul pandemiei de COVID-19. Evenimentul a fost reprogramat pentru 11 iunie 2023, biletele achiziționate își păstrează valabilitatea, potrivit organizatorilor, dar având în vedere starea sănătății artistei orice e posibil. Adică să fie amânat iar concertul artistei în România.

Si iata ca acum au anulat concertul.

Valoarea biletelor achiziţionate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la Bucureşti pe 11 iunie 2023, anunţă Emagic.

Rambursările se vor realiza cu respectarea termenilor şi condiţiilor organizatorului, publicate pe siteul oficial al acestuia - https://www.emagic.ro/termeni-si-conditii/, exclusiv prin intermediul platformelor de ticketing autorizate (distribuitorii oficiali care au comercializat biletele), respectiv iaBilet.ro sau Eventim.ro, după cum este menţionat pe bilet, prin accesarea formularelor de retur disponibile la iabilet.ro/retur, respectiv, eventim.ro/refund/

Având în vedere lungă perioada de timp scursă de la data punerii în vânzare a concertului, returnarea contravalorii biletelor în mod automat în conturile clienţilor nu mai este posibilă. Pentru a putea efectua rambursarea, este necesară completarea formularului de retur, unde deţinătorii de bilete să introducă un cod IBAN aferent contului bancar în care se va face rambursarea contravalorii biletelor.




0 comentarii:

Post a Comment