Sunday 8 August 2021

Andrea Petkovic a câștigat turneul Winners Open, de la Cluj

Andrea Petkovic (33 de ani, locul 91 WTA) a câștigat turneul Winners Open, de la Cluj-Napoca, după 6-1, 6-1 în finala cu Mayar Sherif (25 de ani, 119 WTA). Bonus, a fost anuntat un nou turneu in octombrie la CLUJ.


S-a tras cortina peste turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca. Astăzi, în ultimul act, jucătoarea germană Andrea Petkovic a câștigat trofeul, după un meci de o oră și un minut. Favorita numărul 2 nu i-a dat șanse egiptencei Mayar Sherif, aflată la prima ei finală WTA.

Andrea Petkovic a câștigat Winners Open. Nicio șansă pentru Mayar Sherif în finală

Petkovic, fostă număr 9 în clasamentul WTA, a ajuns astfel la 7 trofee cucerite în carieră, acesta fiind primul după Antwerp 2015.

Andrea Petkovic a avut procentaje superioare adversarei mai ales la retur, dar și la capitolul punctelor câștigate pe primul, respectiv al doilea serviciu. La final, cele 5 break-uri reușite de Petkovic au făcut diferența.

In timpul ceremoniei de premiere, Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open, a anunțat că în Cluj-Napoca va avea loc un nou turneu WTA 250 în acest an, la BT Arena, începând cu 25 octombrie. Suprafața de joc va fi hard.

„Pe 25 octombrie vom mai avea un turneu de 250 WTA, în sală, pe hard. Va fi ultimul turneu înaintea Turneului Campionilor, așa că ne așteptăm la o prezență importantă”, a spus Patrick Ciorcilă, directorul Winners Open.


0 comentarii:

Post a Comment