Friday 12 May 2023

România NU s-a calificat în finala Eurovision, DIN NOU. Moldova e in finala.


Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, NU s-a calificat în finala din Marea Britanie.


Theodor a cantat foarte bine, dar show-ul nu doar ca NU l-a ajutat, dar a fost mai mult in dezavantajul lui. Grafica slaba, el singur pe scena, pe podea niste caricaturi made in paint. Canta foarte bine acapela, dar publicul parca e la inmormantare. Apoi apar doua sperietori, iar spre final se dezbraca la burta goala si iubita il manjejte cu noroi.

Din pacate si piesa a fost schimbata si nu a mai fost o piesa rock, ci un accapela, cu voci pe final care nu aveau ce cauta acolo. S-a auzit rau instrumentalul pentru o piesa rock. Din pacate x2, el ne-a promis un show wow, dar care nu s-a mai concretizat din nu stiu care motive.

Dar oricum inca o data vedem ca nu e de ajuns o voce buna, daca nu ai un show care sa sustina vocea. Asa a fost si cu The Humans, Ester...iar la roxen e alta poveste.
De ex., Polonia, favorita mea din semifinala, a fost wooow...si nu dpdv vocal...si credeti-ma a fost in top in semifinala.


Tările care au trecut de a doua semifinală Eurovision sunt: Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia și Slovenia.

Alături de acestea, calificate după prima semifinală, sunt: Croaţia, Republica Moldova, Elveţia, Finlanda, Cehia, Israel, Portugalia, Suedia, Serbia şi Norvegia. Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, cu melodia "Soarele şi luna", interpretată în limba română.


Favorita clara la victorie este SUEDIA. Si singura care sa zicem ca incearca sa se bata este FINLANDA. Alte tari care o sa fie sus sunt Novegia, Israel, Italia, Franta, Spania.


Ediţia din 2023 a Eurovision Song Contest are loc în Marea Britanie, care organizează concursul în numele Ucrainei, din cauza războiului declanşat pe teritoriul acestei ţări.

Semifinalele şi finala, care se desfăşoară la Liverpool Arena sub sloganul "United by Music".

Eurovision Song Contest este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională organizată de European Broadcasting Union (EBU) - cea mai mare asociaţie din Europa a televiziunilor publice.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi - Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu - Atena, 2006).



0 comentarii:

Post a Comment