Friday 13 April 2018

FED CUP 2018 - ROMANIA - Elvetia la CLUJ: Halep, Sorana, Begu și Buzărnescu.






Federația Română de Tenis anunță echipa de Fed Cup care va întâlni Elveția în meciul de play-off pentru Grupa Mondială.
Astfel, căpitanul-nejucător Florin Segărceanu și antrenoarea Alina Tecșor-Cercel le-au nominalizat pe cele mai bune patru jucătoare de tenis din România în acest moment:


photo from ROMANIA - CANADA, iqool
  1. Simona HALEP (nr. 1 WTA), 
  2. Sorana CÎRSTEA (34 WTA),
  3. Irina Camelia BEGU (38 WTA) 
  4. Mihaela BUZĂRNESCU (40 WTA)
Avem speranțe mari de la această partidă și pentru mine, pentru echipă, pentru toată România ar însemna foarte mult să ajungem în Grupa Mondială. Avem noroc că toate fetele sunt sănătoase, trec printr-o perioadă bună și sper să ne adaptăm foarte repede la terenul de zgură din Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca astfel încât, la ora meciului totul să fie pregătit, iar sala plină", a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al echipei României
în vreme ce antrenoarea echipei, Alina Tecșor-Cercel, așteaptă ca fetele noastre să-și demonstreze valoarea: "Avem în echipă cele mai bune și mai în formă jucătoare din România în acest moment. Jucăm pentru un loc în Grupa Mondială acolo unde, dacă ne uităm la clasament, cu siguranță merităm să fim. Vom juca pe zgură, un alt avantaj pentru echipa noastră, și ne dorim mult ca sala de la Cluj-Napoca să fie plină. Cu siguranță va fi un meci spectaculos". 
Întâlnirea dintre România şi Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Biletele pentru întâlnirea România - Elveția, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup by BNP Paribas, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro. Preţurile biletelor sunt, după cu urmează: Inel 1 = 130 Ron, Inel 2 = 95 Ron, Inel 3 = 75 Ron.
Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu.
Echipa care câștigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup by BNP Paribas.


UPDATE
România s-a calificat în Grupa Mondială a Fed Cup după victoria în fața Elveției, scor 3-1. În sferturile competiției poate întâlni Franța, SUA, Cehia sau Belarus, ultima cu condiția de a trece de Slovacia. Altfel, locul ei va fi luat de Germania.

REZULTATELE CELOR 4 PARTIDE:
Simona Halep  - Viktorija Golubic  6-3, 1-6, 6-1
Irina Begu -  Timea Bacsinszky 6-4, 6-1
Simona Halep - Patty Schnyder 6-2, 6-1
Buzărnescu/Cîrstea - Jil Belen Teichmann/Viktorija Golubic 6-0, 0-6, 6-10







0 comentarii:

Post a Comment