Monday 26 February 2018

THE HUMANS pentru Romania 2018 la EUROVISION. Fanii Eurovision vs Case de Pariuri.


Melodia „Goodbye” a trupei „The HUMANS” s-a clasat pe primul loc în finala pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2018, unde a obținut 3277 de voturi din partea publicului.

Desi la pariuri era cotata doar cu sansa a patra, fanii din Grupul Eurovision Romania au cam prevazut potentialul piesei.

Cantecul a primit nota 9+ la evaluarea individuala a fiecarui cantec din finala.



Si in competitie directa in topuri, a reusit sa treaca de pe 3, apoi 2, pana  pe 1 in ultimele TOPURI.
Asa cum a fost si aseara, GRUPUL EUROVISION ROMANIA de pe facebook s-a unit si poate si cu ajutorul nostru a recuperat cele 300p, apoi 100p, si la final am strigat cu totii alfand cele 200p avantaj. Multi din fanii FELI de pe grup au votat si #theHumans, dar nu 13.


Pariuri:
Cota de 15 pt Humans
.



„Vreau să mulţumesc tuturor celor care ne-au votat. Într-un an de zile, am făcut atât de multe lucruri frumoase şi iată că am câştigat finala Eurovision România 2018. Această formaţia abia împlineşte un an. E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere“, au declarat membrii trupei.

„Aproape că nu ne vine să credem. Ne-am dorit foarte mult, dar până nu ajungi să-ţi auzi numele, nu crezi. Acum am prins încredere, o să mergem la Lisabona şi o să câştigăm Eurovisionul de la Lisabona“, a declarat Cristina Caramarcu, solista trupei, după finala de duminică a concursului Eurovision România 2018.

"Câștigătorii "surpriză" ai acestei selecții au câștigat tot ce se putea câștiga în rândul fanilor din grup: ROSONG - cea mai bună medie și ROTOP - cel mai mare punctaj. Și au câștigat și votul nostru: de la bun început sau, în al doișpelea ceas, cu sau fără "evitarea unui eșec aproape imparabil", vorba unui prieten.
Sunt fericită că Selecția Națională a putut fi câștigată de artiști ca Ovidiu Anton, Ilinca Băcilă și Alex Florea sau The Humans numai și numai prin votul publicului. Asta spune ceva. Iar faptul că votul FANILOR a reușit să se impună aseară în fața votului unor terți mânați, mai degrabă, de patriotism local, mi se pare extraordinar.
Sunt mândră de această frumoasă comunitate pe care o avem și care, în ciuda a orice s-ar spune, rămâne cea mai relevantă și mai pasionată de acest fenomen. Catalina Gheorghe admin in GER" 

Si acum Romania e vazuta doar pe 28 la pariuri, dar noi suntem mult mai optimisti.
Se bate cu orice alt cantec la nivel de piesa. Go Romania.


0 comentarii:

Post a Comment