Monday 28 January 2019

Rezultate Semifinala 1 - Eurovision Romania.



OUR TOP:

Clasament #juriulDeCluj 
4/6 calificate 

  • Bella a fost cu doua clase peste toti ceilalti. Singurul moment foarte bun si cu sanse la #telaviv
  • we hoped for Nicola, but Trooper ofc qualified.
  • Surpriza necalifcarii - THE FOUR !!! (in locul lor Lucian si DYA)...Lucian fff. bun.

POLL - facebook group EUROVISION ROMANIA
4/6 calificate

Despre Semifinala 1:

Army Of Love - Bella Santiago, Destin - Trooper, Skyscraper - Teodora Dinu, We Are The Ones - Claudiu Mirea și Without You (Sin Ti) - Dya & Lucian Colareza sunt primele piese calificate de juriu în finala Selecței Naționale.
La finalul show-ului organizat pe scena Sălii Polivalente din Iași, juriul național a anunţat, în direct la TVR 1, TVR MOLDOVA, TVR Internaţional, TVR HD şi online pe TVR+, cele cinci piese pe care le-a calificat în următoarea etapă a concursului.

Alături de acestea, publicul a trimis în finală și piesa Underground, interpretată de Vaida.

Show-ul, prezentat de Aurelian Temișan și Ilinca Avram, a fost deschis de trupa The Sky Dance Company, marcând, printr-o coregrafie specială, a 20-a participare a României la Eurovision.
Spectacolul s-a încheiat cu recitalul Iulianei Beregoi, un adevărat fenomen în rândul adolescenților din România și din străinătate. Tânăra vedetă a interpretat piese care adună milioane de vizualizări pe propriul canal de Youtube – „Generația Z” și „Cine sunt eu”, dar și „Euphoria”, piesa care i-a adus lui Loreen trofeul Eurovision în 2012.

Eurovision România continuă la Arad, pe 10 februarie, în decorul de la Sala Sporturilor „Victoria”. Finala Națională va avea loc pe 17 februarie 2019, la București. Toate piesele calificate în semifinale sunt încărcate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro, unde pot fi accesate şi alte detalii privind Selecția Națională.
Victor Moldovan, 2019-01-27, Find me on: facebookinstatwitter    

0 comentarii:

Post a Comment