Tuesday 1 January 2019

Florence + The Machines şi 30 Seconds to Mars, printre capetele de afiş #EC2019

#LINEUP #BILETE

Trupa indie rock britanică Florence + The Machine va fi unul dintre capetele de afiş ale festivalului Electric Castle 2019, care se va desfăşura în perioada 17-21 iulie la Castelul Bánffy din Bonţida, Cluj-Napoca.
Organizatorii Electric Castle Festival au anunţat primele nume mari ale ediţiei de anul viitor - Florence + The Machine, 30 Seconds to Mars şi Bring Me The Horizon. Pe scena din Bonţida vor mai urca şi Metric, Boys Noize, The Vaccines, Lemaitre, Mono, Tommy Cash, Handsome Furs, Viagra Boys. 
Abonamentele pentru Electric Castle 2019 se pot cumpăra la preţul de 399 lei, pânâ pe 20 decembrie, de pe electriccastle.com. 


#FLORENCEANDTHEMACHINE


De aproape un deceniu, publicul din România aşteaptă un concert Florence + The Machine, iar Electric Castle transformă, în sfârşit, acest vis în realitate. Este una dintre cele mai creative trupe indie ale ultimei decade, construită în jurul personalităţii fascinante a solistei, compozitoarei şi fondatoarei Florence Welch. Din 2009, de când a lansat primul album, trupa a adunat zeci de săptămâni în fruntea clasamentelor muzicale din întreaga lume, nominalizări şi premii câştigate la Grammy, BRIT Awards, Mercury, BBC şi Billboard Awards, ca să le amintim doar pe cele mai importante. Concertul din cadrul Electric Castle vine într-un moment esenţial în cariera Florence + the Machine - noul lor album lansat în această vară, „High as Hope“, aduce schimbări esenţiale în linia muzicală, influenţate de schimbările radicale pe care Florence Welch le-a făcut în viaţa ei, o maturitate confirmată atât în plan creativ, cât şi personal.
FLORENCEANDTHEMACHINE

#30SECONDSTOMARS

Câştigător de Oscar, rock star, fashion icon, tech investor, Jared Leto a confirmat prezenţa sa la Electric Castle 2019 alături de fratele său, Shannon Leto, altfel spus, 30 Seconds to Mars este oficial pe afişul viitoarei ediţii a festivalului. Cel mai recent album al trupei, „America“, este promovat printr-un turneu mondial ce ajunge astfel şi în România, oferind publicului cea mai ambiţioasă producţie semnată până acum de trupă. Iar asta nu este puţin lucru pentru aceşti artişti care, pe lângă un şir copleşitor de premii, deţin chiar şi un record Guinness. Nu oricine are capacitatea lui Jared Leto de a jongla între producţii majore de la Hollywood şi arene pline de zeci de mii de fani, dar în spatele reputaţiei de megastar stă un muzician ce a reuşit să vândă peste 15 milioane de albume în cele două decenii de la lansarea trupei. „Walk on Water“, „Rescue Me“, „Kings and Queen“ sunt cele mai recente hit-uri 30 Seconds to Mars, marcând un stil nou, cu puternice influenţe electro.
30SECONDSTOMARS


0 comentarii:

Post a Comment