Friday 31 May 2019

Fetita Jessie J acum la Romanii au talent

Jessie J singing Masterpiece alongside Adalia, a 10 years old picked up from the crowd. #ECmoments

Adalia, fetiţa de 10 ani care în 2018 a cântat alături de artista britanică Jessie J la Electric Castle, a impresionat şi pe scena show-ului „Românii au talent“

În ediţia din 26 aprilie 2019 a emisiunii „Românii au talent“, o copilă în vârstă de 10 ani a reuşit să impresioneze juriul şi publicul cu vocea ei.  Puştoaica nu este străină de scenă, după ce în 2018 a fost invitată de Jessie J pe scena festivalului Electric Catle, unde au cântat împreună „Masterpiece“. Adalia a cucerit-o şi a emoţionat-o până la lacrimi pe Jessie J, care i-a mulţumit ulterior public şi a mărturisit că duetul cu micuţa română a fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera sa.  Adalia a ales pentru audiţiile Românii au talent aceeaşi piesă şi a reuşit să-i cucerească şi pe cei din juriul de la Pro TV. Înainte de a cânta, Adalia a fost întrebată ce şi-ar dori să devină când va creşte, iar răspunsul ei a fost precis: superstar. „Ai toate şansele să ajungi un superstar“, a asigurat-o Florin Călinescu după ce i-a auzit interpretarea.



„Aşa cântam şi eu, plină de speranţă şi de dorinţa de a fi un superstar. Ce îmi place la tine şi la interpretarea ta este că am auzit o voce de copil şi nu ai încercat să-ţi schimbi vocea, aşa cum fac alţi copii de vârsta ta pentru a părea că au o voce mare. Tu ai o voce mare pentru un copil de 10 ani, dar am auzit copilul din tine şi asta e minunat“, i-a transmis Andra.


Victor Moldovan, 2019-04-27, Find ME on: facebookinstatwitter    



0 comentarii:

Post a Comment