Thursday 8 March 2018

Electric Castle 2018. Jessie J will sing in Romania.


Electric Castle 2018. Cunoscută pentru hiturile „Nobody’s perfect” sau “Price Tag”, superstarul Jessie J va cânta în această vară pe scenă Electric Castle de la Bonţida.

Electric Castle 2018. Organizatorii festivalului au confirmat şi prezenţa altor nume importante din industria muzicală. Anul trecut peste 170.000 de persoane din toată lumea au luat parte la festival, iar o parte din vânzări au fost donate renovării castelului.

Videoclipuri cu sute de milioane de vizualizări pe platformele de muzică, piese pe primele locuri în topurile lumii şi o voce unică. Jessie J a reuşit să cucerească o lume întreagă cu hituri precum Nobody s Perfect, Flashlight, Domino sau Price Tag. Ea este aşteptată în această vară pe scenă de la Electric Castle, festival care adună an de an zeci de mii de tineri din toate colţurile lumii.
Andi Vanca, director comunicare Electric Castle. “Este un star internaţional, cu 6 milioane de albume vândute. Este în juriul The Voice UK. Este probabil cel mai mare nume pe care l-am adus până acum la EC.”

0 comentarii:

Post a Comment