Friday 25 March 2022

Alexandra Stan, o nouă apariție interzisă! Cum au reacționat fanii când au văzut-o fără lenjerie.

Fără doar și poate, Alexandra Stan este una dintre cele mai dezinhibate vedete din România, iar postările ei din mediul online demonstrează acest lucru.

Zilele trecute, celebra artistă le-a arătat fanilor o nouă fotografie din intimitate, iar părerile internauților au fost împărțite în momentul în care au văzut imaginea. „Aștept lansarea noului meu album ca și când...”, a scris Alexandra Stan în dreptul fotografiei.

Verified

Waiting on my new album to drop like… #RAINBOWS 🌈🌈🌈

„Mai degrabă așteptăm un film XXX”, „Poză de OnlyFans”, „Vezi că ai uitat să îți iei chiloți pe tine” au fost câteva dintre reacțiile negative ale fanilor la fotografia și comentariul Alexandrei Stan. Însă au existat și fani care au apreciat ce au văzut: „Ce frumusețe ești”, „Ce corp”, „Ești superbă”.

Daca pune cadre doar cu 🍑 ei, is cel mai fericit. Stie ca ecineva care declara de cativa ani ca-i iubeste dosul. Sa ma ierte Dumnezeu, nu zic, e frumoasa foc la fata, are sani mici dar frumosi, insa, pe mine, ma da pe spate funduletul ei. M-a tot blocat pe 3 conturi, dar in 2 min fac altul 😂😂😂 stiu, multi vreti promo (stii ce zic), eu doar sa-i admir bombeul. 

 Care poza va place cel mai mult?


0 comentarii:

Post a Comment